Voegen en gevelherstel

Van der Meer Dienstengroep neemt met alle plezier uw voegwerken uit handen. Wij begrijpen als geen ander dat een gevel voegen iets is wat u liever aan een professional overlaat. Het vereist namelijk vakkennis en een deskundige werkwijze. In de gehele regio Purmerend doen wij aan gevelrenovatie en -restauratie bij zowel particulieren als bedrijven.

Soorten voegwerk

Door middel van uithakken of, indien de gevelsteen van zachtere kwaliteit is, uitslijpen kunnen wij uw oude voegen verwijderen en vervolgens opnieuw uw gevel voegen. Voor we de nieuwe voeg aanbrengen maken we de uitgehakte delen grondig schoon, zodat het nieuwe voegwerk beter hecht. Op die manier zorgen we dat uw huis of bedrijfspand weer is voorzien van een prachtig uiterlijk. Wij staan garant voor de kwaliteit van uw pand en uw woon- en werkplezier.

Wij maken gebruik van diverse soorten voegwerk. De meest gangbare voeg is de platvolle voeg, welke u vaak tegen zult komen in onder andere eengezinswoningen. Platvol voegen is de goedkoopste manier van voegen. Beschikt u over een monumentaal pand? Doorgaans zijn deze voorzien van een snijvoeg, welke enige vakkennis vereist. Omdat wij uitsluitend zeer ervaren snijvoegers in dienst hebben, bent u bij ons verzekerd van een professioneel resultaat. Van der Meer is uw expert als het om een muur voegen gaat!