Betonreparatie

Beschadigingen in beton ontstaan doorgaans door vocht dat bij de bewapening in het beton heeft weten te komen. Dit kan ernstige gevolgen hebben, wat het noodzakelijk maakt snel een expert in te schakelen voor uw betonreparatie. Van der Meer Dienstengroep is al ruim 35 jaar specialist in de regio Purmerend en regelt dit met alle genoegen voor u.

Tijdig herstel van uw beton

Beton repareren is nodig zodra er beschadigingen optreden die het ijzer blootleggen. Dit heeft als gevolg dat er lucht en water bij het ijzer in het beton kan komen, wat het ijzer doet roesten. IJzer zet uit en voert druk op het beton uit, waardoor dit uitzet en verder beschadigt. Dit fenomeen noemen we betonrot. Het is belangrijk om er tijdig bij te zijn wanneer deze vorm van rotting optreedt: op die manier voorkomt u verdere schade en bespaart u op onnodige kosten. Schakel een specialist in om ervan verzekerd te zijn dat de betonreparatie op snelle en vakkundige wijze gebeurt.

Bij Van der Meer werken enkel vakspecialisten die beschikken over de nodige vakkennis om betonrot te repareren. Wij zijn zo snel mogelijk bij u om de nodige werkzaamheden uit te stellen. Vraag gerust meer informatie over de mogelijkheden van beton herstellen op door contact met ons op te nemen. We helpen u spoedig met een professionele betonrotreparatie.