Muur stralen

Een schone gevel is een representatieve gevel. Daarom is het raadzaam om Van der Meer Dienstengroep uit Purmerend in te schakelen voor uw gevelreiniging. Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime expertise zijn wij in staat u een totaaloplossing te bieden. Zo kunnen we uw muur stralen om deze blinkend schoon te krijgen. Zeker door dit te combineren met onze overige gevel- en muurwerken geniet u gegarandeerd van een prachtig pand.

Het beste middel, het beste resultaat

Uw bedrijfspand of huis stralen doen wij door middel van water gecombineerd met een straalmiddel. Afhankelijk van de ondergrond bepalen we met welk middel we kunnen stralen. Ieder soort oppervlak vraagt namelijk weer om een andere aanpak, en dankzij onze ervaring en expertise weten wij precies wat er in welke gevallen moet gebeuren. Daarnaast zijn wij in staat op onze werkplaats ons eigen gereedschap te vervaardigen, waardoor wij u altijd een passende oplossing voor het beste eindresultaat bieden.

Wat voor resultaten kunt u verwachten bij een muur stralen? Straalwerk zet als het ware de poriën van de gevel weer open. Al het vuil wat hierin verzameld zit (bijvoorbeeld kalkaanslag en salpeter) komt bij het stralen naar buiten. Geschilderde en geoliede gevels kunnen wij evengoed stralen om de oorspronkelijke kleur van de verf- of olielaag te herstellen. Zo is uw gevel blinkend schoon en weer zo goed als nieuw!