Gevelrenovatie en gevelreiniging bij Van der Meer

Langer genieten van de kwaliteit en levensduur van uw woning of bedrijfspand is mogelijk door gevelrenovatie of gevelreiniging door de specialist uit te laten voeren. Van der Meer Dienstengroep is al ruim 35 jaar expert op het gebied van gevels renoveren en reinigen in Purmerend en omstreken. Wij beschikken over de juiste vakkennis om u de beste totaaloplossing te bieden!

Allround renovatiespecialist

Als het om een gevel laten renoveren gaat, bent u bij Van der Meer aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij veel kennis van zaken en zijn wij in staat u een totaalpakket te bieden. Door de jaren heen hebben we expertise op elk gebied van gevelrenovatie. We kunnen met alle materialen en technieken uit de voeten, zoals lassen, slijpen, (poeder)coaten en zelfs hout bewerken. Het verwijderen van stucwerk en renoveren van boten en schepen behoort eveneens tot de werkzaamheden die wij al hebben mogen uitvoeren. Op onze eigen werkplaats in Purmerend kunnen we ook nog eens ons eigen gereedschap maken. Hierdoor hebben we altijd de meest passende maatregel voor uw situatie!

Totaaloplossing voor uw gevel

Renovatie is bovendien niet het enige wat wij voor u kunnen betekenen. Omdat wij in passende totaalpakketten denken, staan we tevens klaar om uw gevel te reinigen, muren te stralen en voegen, gevels te impregneren en indien nodig betonreparaties en restauraties uit te voeren. Aan de scheuren in uw gevel kunnen wij direct zien of het verzakking is van de gevel of verdrukking van metalen delen, ankers of draagbalken. Vochtproblem worden snel en vakkundig in kaart gebracht met een warmte meet camera. Natuurlijk gaan wij bij alles wat wij doen professioneel te werk om u te verzekeren van een hoogwaardig eindresultaat.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0299-461888 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u spoedig verder.