Vakkundige restauratie van gebouwen en beelden

Een monumentaal pand of historisch beeld wilt u natuurlijk niet van zijn karakter beroven. Schakel daarom Van der Meer Dienstengroep uit Purmerend in voor een professionele restauratie waar en wanneer nodig. Wij zijn bekend met nagenoeg alle materialen en technieken en kunnen ons eigen gereedschap maken, waardoor we zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Gevels laten restaureren

Tijdens een restauratie kijken wij zowel naar het verleden als de toekomst. Met andere woorden: we zorgen voor een nieuwe uitstraling en verlengde levensduur terwijl we de authentieke details behouden. Restaureren is daarbij een breed begrip waaronder verschillende werkzaamheden vallen. Zo kan het zijn dat u bijvoorbeeld de gevel van een historisch pand wilt laten opknappen of een ontbrekend stuk van een gevel in dezelfde stijl als het origineel wilt laten herstellen. Van der Meer is al 35 jaar ervaren restaurateur en is bekend met diverse technieken. Omdat wij in staat zijn op onze werkplaats ons eigen gereedschap te vervaardigen, kunnen we u te allen tijde een passende oplossing aanbieden.

Historische beelden

De restauratie van gebouwen is bovendien niet het enige waarin wij gespecialiseerd zijn. Een van onze onderscheidende werkzaamheden is dat u bij ons tevens terecht kunt voor de restauratie van beelden. Deze vergen doorgaans net een wat andere aanpak dan historische panden. Zo hebben wij al mogen werken aan onder andere de Sint Antonius te Langeraar en de Adelaar van de gelijknamige zeepziederij in Wormerveer. Bij iedere beeldrestauratie zorgen we ervoor dat het kunstwerk er weer zo goed als het origineel uitziet.

Stel uw vragen of maak direct een afspraak door contact op te nemen met Van der Meer Dienstengroep uit Purmerend. Hiervoor kunt u bellen naar 0299-461888 of een bericht achterlaten via het online formulier. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze restauratiewerkzaamheden.

Bizbook

Benieuwd hoe klanten die u voorgingen over de diensten en service van Van der Meer Dienstengroep denken of wilt u zelf uw mening delen? Dat kan allemaal hier in ons gastenboek. Wij horen graag van u! Klik op onderstaand logo:
bizbook