Muur injecteren

Hoe hoog de kwaliteit van een muur ook is, het kan altijd onverhoopt voorkomen dat er scheuren ontstaan. Met name monumenten en andere oude panden zijn door hun leeftijd gevoelig voor scheurvorming. Vertrouw indien dit voorkomt op de expertise van een echte vakspecialist en laat Van der Meer Dienstengroep uit Purmerend de desbetreffende muur injecteren.

Passend injectiewerk

Scheuren in de muur repareren is op een aantal manieren mogelijk. Eén van de manieren om scheuren in metselwerk te herstellen is het injecteren van de scheur. Afhankelijk van het doel van de injectie werken wij hierbij met verschillende injectievloeistoffen. Bij scheuren herstellen in steenachtige materialen gebruiken we bijvoorbeeld epoxyharsen, omdat het van belang kan zijn dat het materiaal flexibel (om krimpspanningen op te vangen) of juist hard is. Zo zorgen wij te allen tijde voor een hoogwaardig resultaat waar u nog lang woon- of werkplezier in mag ondervinden.

Van der Meer Dienstengroep is al 35 jaar een begrip in de branche en heeft de juiste kennis en gereedschappen in huis om elke scheur te kunnen repareren. In onze werkplaats kunnen wij bovendien alle nodige tools zelf maken. Hierdoor zijn wij in staat een totaaloplossing voor ieder probleem te bieden. Laat uw muur injecteren aan ons over en maak u nergens meer zorgen over!